THE CORONA LAB heeft een BIG-geregistreerde arts die verantwoordelijk is voor het gehele proces. G. Bouchtoubi met BIG-No: 29926649401

Tot 24 uur voor de boeking kunt u de boeking annuleren. Hierbij krijgt u het volledige bedrag teruggestort op uw rekening. De terugboeking kan tot 3 werkdagen duren.

Je kunt al besmettelijk zijn vlak voordat je klachten hebt. Bijvoorbeeld als je schreeuwt en er kleine druppeltjes met virus uit neus en mond in de lucht komen. Dit kan ook door niezen en hoesten gebeuren. Andere mensen kunnen besmet raken als zij die druppeltjes inademen of bijvoorbeeld via de handen in de mond, neus of ogen krijgen.  

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website van het RIVM.

Mensen die ouder zijn dan 70 jaar of volwassenen (ouder dan 18 jaar) met een aantal specifieke aandoeningen. Bijvoorbeeld chronische luchtweg- of longproblemen, chronische hartklachten of een nierziekte.

Voor zover bekend lijken zwangere vrouwen geen verhoogd risico te hebben om besmet te worden met het nieuwe virus en zijn er nog geen aanwijzingen dat het virus invloed heeft op de zwangerschap. 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de informatiepagina van het RIVM.

Anoniem testen is niet mogelijk, omdat er sprake is van een epidemie. Een positief coronageval brengt een risico voor de samenleving met zich mee. In enkele gevallen vraagt de GGD u om nogmaals langs te komen en de test te herhalen.

Wij werken uitsluitend met de SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test van Roche. Deze sneltest is gevalideerd door het RIVM. Dit betekent dat bij een positieve uitslag van deze test geen aanvullende PCR-Test nodig is. 

Voor meer informatie ten aanzien van de bruikbaarheid van de SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test van Roche verwijzen wij u graag door naar de website van Roche en de website van de GGD.

Ons reiscertificaat is wereldwijd erkend, dit houdt in dat u met dit officiële reisdocument naar ieder land toe kunt reizen. U bent zelf verantwoordlijk dat de geldigheid valt binnen de gevraagde geldigheid van het land waar u naar toe reist.

U ontvangt de uitslag van de PCR-test binnen 24 uur na de afspraak.

Indien u voor 13:00 uur getest bent en heeft aangegeven dat u de uitslag dezelfde dag wil ontvangen, zal u voor 23:59 uur de uitslag ontvangen.

Het certificaat is in het Engels en kan internationaal gebruikt worden.